Autor: 021.rs/ Foto: NSU

Novi Sad
25.10.2016.
12:27 > 12:48
Gradonačelnik Miloš Vučević apelovao je na sve Novosađane da se još više uključe u humanitarnu akciju "Čepom do osmeha", nakon što je juče iz magacina ove organizacije ukradeno dve tone čepova i dvoje električnih invalidskih kolica.
  • Sanja

    25.10.2016 23:12
    pitanje
    A kako dobiti broj telefona nekoga ko bi došao na kućnu adresu i preuzeo malo veću količinu cepova?
  • Ja

    25.10.2016 17:26
    Čepom do osmeha
    Podržavam akciu. Trebalo bi organizovanije prikupljati čepove. Ja sam nosila u vrtić , ali deca ne idu više u vrtić. Nisu svi dovoljno informisani za ovu akciju, a kada se dese ove kradje onda u sve sumnjamo.
  • vreme je

    25.10.2016 15:47
    "pravi" gradonačelnik
    ZAISTA pravi gradonačelnik bi dan nakon nečuvene krađe rekao da su lopovi uhvaćeni i da će najstrože biti kažnjeni, jer u ovom gradu se poštuju prava svih građana, pogotovo dece sa invaliditetom! Onda bih mu skinuo kapu.

    Ovaj naš, kako da ga nazovem a da objave komentar, kaže: Je*i ga, ukrali su i sad moramo pojačati davanja, kao da smo mi krivi!?
    Jesam li ja nešto pogrešno razumeo ili je baš tako jednostavno, namenjeno narodu koji isključuje mozak kad vidi dnevnik ili reality?

    Koji je uopšte smisao ove izjave? Kako ga nije sramota? Zar smo toliko glupi?

    SVI političari ovde odavno nemaju stida!

    Krajnje je vreme da počnemo da razmišljamo i zavedemo red.
    Mislim da smo i previše išli nazadno, zar ne?
    Vreme je...
  • S.

    25.10.2016 14:38
    Dogovoreno, gradonacelnice. Ujedno i ja Vas pozivam da pohvatate te čeparoše jer nije na Vama da nas pozivate nego da radite svoj posao.
  • Nana

    25.10.2016 14:17
    Alo, gradonacenice !!!
    lepo je to sto Ti apelujes da se jos vise angazujemo i zainat lopovima sakupimo jos vise cepova.
    Podrzavam Te 100% i nastavicu da ih skupljam.. Nego, ne rece Ti nama ni rec sta cemo sa lopovima koji pokradose 2 TONE !!! Dabogda im puk'o bar jedan dzak, pa da im se prosipaju cepovi duz puta, a da komunalci (kao Ivica i Marica) konacno nesto korisno urade i uhvate ih. Ne znam zasto, ali uvek mi kod humanitarnih akcija provejava neka sumnja, pa iako smo svi nebrojeno puta bili prevareni, ja cu i dalje uporno biti humana.
  • *_*

    25.10.2016 13:24
    Sta reci, stoka bez repa. Strasno, gde ce vam dusa da to uradite!!!
  • Maja

    25.10.2016 13:13
    A nije se setio
    da im ponudi adekvatan prostor za smeštaj čepova?
  • Nebojša

    25.10.2016 13:08
    Bruka
    Zna se ko krade sekundarne sirovine i vrlo je lako ući u trag lopovima.
    Za one koji kradu od dece i invalida jedina pravedna kazna je kao na Filipinima za narko dilere. Takvi ne zaslužuju da živi ili u najboljem slučaju da ne vide belog dana.
    Ukrasti invalidska kolica je takav nemoral da se to ne može opisati.
    Zakonom propisana kazna je maksimalno 10 godina i neka dobiju za primer 10 godina robije.
    Samo drakonskom kaznom se ovo zlo može iskoreniti.
  • Cale

    25.10.2016 13:00
    Katastrofa ako lopovi kradu od humanitarnih organizacija. Nevezano za ovu vest - istu organizaciju sam pokusao da kontaktiram vise puta mailom, telefonom, preko facebook-a pre dva meseca radi predaje cepova i nemoguce ih je dobiti. Zakljucio sam da su ili ugaseni ili ne postoje uopste. No izgleda da su jos uvek tu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna